Magda Gessler przeprowadziła w Olsztynie kolejny raz “Kuchenne Rewolucje”. Pizzeria Calabria zmieniła się w Rumiane Bistro. Jak oceniacie nowy wygląd?
Dopiero kilka dni po ostatnim klapsie na planie zdjęciowym można było zamówić pierwszy posiłek w lokalu przy. ul. Wilczyńskiego. W środę o 14:00 ruszył nowy etap w życiu właścicieli lokalu. Od pierwszej sekundy rozdzwoniły się telefony, a klienci szturmowali jadłodajnię. Dzisiejszy dzień będzie dla nich bardzo pracowity.
Zajrzeliśmy do środka, aby zrobić kilka zdjęć. Dzięki temu mogą Państwo sami ocenić efekt końcowy “Kuchennych Rewolucji”“. Zupełnie nowe jest też menu, a co za tym idzie ceny. Pizzy już nie zamówimy.
Jak oceniacie wygląd, listę potraw oraz nowe ceny? Zostawcie swoją opinię pod artykułem.
No… schaboszczak za 34zł… chyba kogoś nieżle pogrzało. W ogóle ceny z kosmosu, już widzę te tłumy klientów ;] Trzeba było zostać przy plackach bo to zaraz j*bnie niczym polski bałagan. Na pewno kurpsioki z Hamburga przyjdą na śmierdzącego suma w cenie tygodniowych obiadów dla całej rodziny kupionych w Biedrze. Na pewno :]
To nie jest niestety menu na tą lokalizację. Na dodatek ceny są bardziej restauracyjne a nie jakie powinny być w bistro. Przez dwa tygodnie będzie zainteresowanie. Niestety, ale myślę, że max 3 miesiące przetrwają. Na dodatek te menu jest strasznie biedne. Ani dziecko nic nie zje, ani wegetarianin (a to jest teraz na topie) na dodatek żadnego deseru itp.